Teatru - Ultimul Don Juan - septembrie 2012

Asociatia Rocade anunta primul spectacol pentru stagiunea teatrala 2012 - 2013, comedia "Ultimul Don Juan" de Neil Simon. In Canada spectacolele vor avea loc indonjuan Montreal (duminica, 30 septembrie) si Toronto (vineri, 28 septembrie ).

Actorii Constantin Cotimanis, Victoria Cocias, Luminita Erga si Raluca Gheorghiu vor da nastere pe scena personajelor create de Neil Simon in „Ultimul Don Juan”.

Traducerea si regia apartin lui Petre Bokor iar scenografia Viorica Petrovici.

  

Barney Daycash, personajul principal al explozivei comedii „Ultimul Don Juan", scrisă de Neil Simon în 1969, este un bărbat în floarea vârstei. Are soţie, copii, casă, conduce o afacere de succes – un restaurant. Aparent e un om împlinit. Numai că viaţa pe care o duce i se pare extrem de plictisitoare şi, disperat că timpul trece, decide să o îmbunătăţească. Pândeşte momentul în care garsoniera mamei sale este liberă şi pregăteşte terenul pentru ceva nou în existenţă sa cea ordonată: întâlniri amoroase adulterine.

Prima dintre doamnele invitate este Alana, o femeie modernă, sofisticată, pentru care sentimental e ceva desuet. Cea de a doua întâlnire va fi cu tânăra şi nesăbuita Bobbi, actriţă în devenire. Pentru ca la cea de-a treia încercare a lui Barney de a-şi găsi fericirea să o întâlnim pe Jeanette, soţia prietenului său cel mai bun, care, fiind în depresie că soţul o înşeală, găseşte astfel calea să se răzbune. Cum anume se va termina fiecare dintre aceste întâlniri, în ce măsură Barney este sau nu un adevărat Don Juan rămâne de văzut.

 

Reprezentatii:

Toronto

VINERI, 28 SEPTEMBRIE 2012
ora 20.00

Japanese Canadian Cultural Centre
6 Garamond Court
Toronto, Ontario, M3C 1Z5

 

Montreal

DUMINICA, 30 SEPTEMBRIE 2012
ora 18.00

Théâtre Desjardins
Cégep André-Laurendeau
1111, rue Lapierre
Arrondissement LaSalle, Montréal, Québec, H8N 2J4

 

Informatii si bilete:  www.associationrocade.ca   www.librariaromanilor.com   www.cumparabilet.com

 

 

 

Noutati ARC

Evenimente

Foto

Video

 

CONTACT

  www.arcanada.org

  info@arcanada.org

 

Parcul Val-David

2210 Montée Predeal-Trudeau
Val-David , Qc , J0T2N0 Canada