Eurofest Montreal 2013 - a 7-a editie

A 7-a editie de EUROfEST :  ROMÂNIA SI CULTURILE EUROPENE LA MONTRÉAL In PARCUL JEAN-DRAPEAU.

In cadrul Festivalului « Week-ends du Monde », organizat de Primaria Montreal si Societatea Parcului Jean-Drapeau, Asociatia ROCADE va organiza un spectacol-maraton, cu muzica de petrecere si dans, covrigi, mititei, gulas, eurofest 2013sandwich-uri si prajituri, kurtos-kolacs, carnati vienezi, polonezi, smoothies naturale, bere, jocuri si animatie pentru copii. 

Programul zilei reuneste artisti din comunitatea romaneasca din Montreal, dar si invitati din România, carora li se alatura artisti armeni, basarabeni, bulgari, polonezi, ucraineni, sarbi, rusi etc.

Deschiderea si animatia intre orele 12.00 si 16.00 vor fi facute de DJ EDI, care va va face sa dansati pe ritmuri romanesti dintre cele mai antrenante! Evenimentul va fi filmat si difuzat de catre PROTV International, care va fi prezent cu o intreaga echipa pe parcursul intregii festivitati.

Spectacolele si concertele vor fi prezentate pe scena de pe Insula St. Elena din Parcul Jean-Drapeau, in zona numita air pique-nique sau Carrefour du Monde, imediat langa P9 si La Ronde.

Muzica, in fapt petrecerea si antrenul vor fi insotite, pe parcursul intregii zile de 6 iulie de de mancare traditionala, inghetata, vata pe bat, baloane, face painting, jocuri si activitati interactive, jocuri gonflabile etc.

Desjadins Notre-Dame-de-Grâce se alatura si de aceasta data comunitatii romanesti, alaturi de magazine, restaurate, charcuterii, patiserii romanesti si europene.

Bineinteles ca dincolo de mancare, bauturi si petrecere, veti avea posibilitatea sa cunoasteti persoane care va pot interesa si in restul anului, veti putea sa descoperiti companii, oportunitati de afaceri, noi locuri de munca etc.

Programul din acest an va avea numeroase surprize, precum certificate cadou in valoare de peste 5.000 $, care vor fi oferite pe loc, in diferite momente ale zilei, participantilor din public, asa ca nu ezitati sa va blocati agenda pentru 6 iulie si sa va inarmati cu scaunele si mese pliante, palarii sau umbrelute de soare si sa va asigurati un loc inca de dimineata, pentru a putea petrece ziua de sambata la festival.

Data: sambata 6 iulie 2013

Locatie :

Insula St. Elena din Parcul Jean-Drapeau, in zona numita air pique-nique sau Carrefour du Monde, imediat langa P9 si La Ronde

Accesul la festival este gratuit.

 

Noutati ARC

Evenimente

Foto

Video

 

CONTACT

  www.arcanada.org

  info@arcanada.org

 

Parcul Val-David

2210 Montée Predeal-Trudeau
Val-David , Qc , J0T2N0 Canada