Festivalul "Romania - Cultura si Traditii" - 30-31 august

In perioada 30-31 august 2014, in parcul Leon Gravel din Brossard, Comunitatea Romana din Montéregie ( CRM ) organizeaza prima editie a festivalului "Romania - Cultura si Traditii".

Prin finantarea facuta de Departamentul Politici pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni (DPRRP) va veni special din Romania trupa ''Autentic'', cea mai apreciata si cunoscuta in muzica festival romanesc august monteregie montreal brossardromaneasca de petrecere si voie buna.

Pe parcursul a celor doua zile (sambata si duminica), pe scena amplasata in parc vor urca peste 60 de interpreti de muzica usoara si populara atat din Canada cat si din Romania, ansamblul Hora, Orchestra Rapsodia Romana etc.

Veti putea admira costume si obiecte de artizanat romanesti. De asemenea, nu vor lipsi mancarurile traditionale si bauturile ce pot fi cumparate de la locul evenimentului.

Festivalul se bucura de sprijinul DPRRP din Ministerul Afacerilor Externe din Romania si este organizat in colaborare cu Alarme Dracula, Zig Zag Roman Canadian, Comunitatea Moldovenilor din Québec, Asociatia Romana din Canada si RoMedia Film.

Multumim partenerilor nostri principali: Marius Balan – Giraco Solutions Financières, ziarelor Zig Zag Roman Canadian si Accent Montréal, partenerului de imagine, RoMedia Film Montréal, precum si postului de televiziune K2TVRo Laval si postului de radio Marca Ro.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numerele de telefon trecute pe afis sau puteti accesa atat pagina de facebook a comunitatii romane din Montérégie, cat si site-ul nostru: www.comunitatearomana.ca.

In speranta de a petrece impreuna clipe de neuitat intr-o ambianta specific romaneasca, va rugam sa transmiteti informatia in reteaua dumneavostra de contacte.

Multumim si va asteptam cu drag!

Dan Constantin Mieila
Presedinte CRM
(514)815-2900

Adresa festivalului : Boulevard Marie Victorin, Brossard, QC J4X 1A3 ‎( iesirea 50 autoruta 15 Sud – Boul Matte, Boul Rivard)

Data: 30 - 31 august 2014, ora 10

Informatii: http://www.comunitatearomana.ca

 

Noutati ARC

Evenimente

Foto

Video

 

CONTACT

  www.arcanada.org

  info@arcanada.org

 

Parcul Val-David

2210 Montée Predeal-Trudeau
Val-David , Qc , J0T2N0 Canada