Adunarea Generala ARC - 5 aprilie 2014

          Adunarea Generala a Asociatiei Romane din Canada

 

Stimate membru,

     In numele comitetului ARC avem placerea sa va invitam la adunarea generala a asociatiei.logoalegeri

     Adunarea generala va avea loc sambata, 5 aprilie 2014, la ora 1030, la College Stanislas, 780 ave. Dollard, Outremont, Qc, H2V 3G5 (parcare disponibila).

 

Ordinea de zi:
#1 Propuneri de modificare a statutului asociatiei
#2 Prezentarea raportului de activitate a asociatiei si a celui financiar pe ultimii doi ani
#3 Alegerea noului comitet ARC pentru perioada 2014 - 2016

     Calitatea de membru este conditionata inclusiv de plata membriei/cotizatiei ARC (25 $/membru/an). Ca atare, va rugam sa va prezentati la adunarea generala avand in posesia d-vs un cec eliberat pe numele "Asociatia Romana din Canada", pentru suma aferenta cotizatiei (membriei) pe anul 2014, cec pe care il veti preda la intrarea in sala. Cu titlu exceptional se accepta si plata in numerar. Precizam ca plata cotizatiei este o conditie STRICT necesara pentru validarea calitatii de membru si implicit pentru a obtine dreptul de vot la adunarea generala. Cei care au achitat deja membria (cotizatia) pe anul in curs (2014) pot ignora acest paragraf.
     

     Persoanele care (indiferent de motiv) nu pot participa la adunarea generala pot sa-si delege dreptul de vot oricarui alt membru ARC, pe baza unei procuri simple (de mana), in care sa se specifice atat numele celui care emite procura cat si numele celui pentru care se emite aceasta. Procura devine valabila si da drept de vot celui desemnat cu conditia ca atat emitatorul procurii cat si persoana desemnata sa aiba membria platita in momentul adunarii generale.

     Va asteptam cu drag,

 

Petru Cotnareanu (514-967-3878)                              Adrian Ardelean (514 254-8687)

Presedinte ARC                                                                      Secretar

Noutati ARC

Evenimente

Galerie Foto