Picnic de Sf. Maria - Sambata 16 august Val-David

Daca e Sf. Maria, e picnic la Val David! picnicuri 2014 asociatia romana din canada arcanada

Ca in fiecare an, in preajma sarbatorii de Sf. Maria, Asociatia Romana din Canada (ARC) va invita la cel mai mare picnic al sezonului.

In acest an, evenimentul va avea loc sambata, 16 august 2014, cu incepere de la ora 10.00.

Locul de desfasurare, cunoscut celor mai multi romani din Montreal si imprejurimi, este Campul Romanesc de la Val David (2210, Montée Predeal-Trudeau, Val David, Quebec, J0T2N0).

Ca de obicei, organizatorii (comitetul ARC si prietenii) va asteapta cu bucate traditionale romanesti (mici, carnati, ciorba, etc) alaturi de bauturi racoritoare si nu numai (bere, suc, cafea) plus desert. Toate, asa cum v-am obisnuit si cu alte ocazii, la preturi foarte "prietenoase".

Capitolul gastronomic va fi completat de cel cultural-artistic, starurile zilei fiind renumitele formatii vocal-instrumentale "Trio +" si "Tarabostes". La antrenul d-vs va contribui si DJ Catalin, liderul formatiei"Tarabostes".

Nu ratati ocazia de a petrece o zi "a la roumaine" impreuna cu familia, cu prietenii si cu alti co-nationali, in ambianta calduroasa de la "Campul romanesc". Plaja, volei, fotbal, jocuri pentru copii de toate varstele si (speram) soare!

Invitati-va prietenii si rudele, si nu uitati acasa voia buna!

 

Adresa: Campul Romanesc Val-David:

2210 Montée Predeal-Trudeau
Val-David , Qc , J0T2N0 Canada

 In caz de vreme nefavorabila, picnicurile se amina cu o saptamina.

Informatii utile :

 

Noutati ARC

Evenimente

Foto

Video

 

CONTACT

  www.arcanada.org

  info@arcanada.org

 

Parcul Val-David

2210 Montée Predeal-Trudeau
Val-David , Qc , J0T2N0 Canada