Picnic Romanesc - Sambata 23 august la Campul Romanesc Val-David

Comitetul Asociatiei Romane din Canada a decis "rejucarea" (reluarea) picnicului de la Val David care a avut loc sambata, 16 august 2014.picnicuri 2014 asociatia romana din canada arcanada

Ca urmare a reusitei acestui picnic in ciuda timpului usor nefavorabil de sambata care a trecut, decizia cvasi-unanima a membrilor comitetului ARC a fost de a oferi, in premiera mondiala, o reluare a acestui picnic.

Aceasta va avea loc sambata, 23 august 2014, pe acelasi "teren de joc" Campul Romanesc de la Val David (2210, Montée Predeal-Trudeau, Val David, Quebec, J0T2N0), cu incepere de la ora 11.00.

Stam cat ne vor tine "puterile", adica micii si berea, pe care ARC vi le pune la dispozitie la aceleasi preturi "prietenoase" ca de obicei.

Sunt invitati toti cei care au fost prezenti sambata 16 august, dar sunt bineveniti si cei care nu au fost, asa ca... pe 23 august 2014 aveti deja program!

Iar daca data de "23 august" va aduce aminte, din trecute vremuri, de defilari si falfairi de drapele, terminate cu mititei si bere, noi va declaram cu mana pe inima ca de defilari ni se cam falfaie, asa ca va invitam doar la mici si la bere... plus alte delicatese culinare romanesti, precum si antren muzical. Dumneavoastra aduceti-va doar prietenii si voia buna!

 

Adresa: Campul Romanesc Val-David:

2210 Montée Predeal-Trudeau
Val-David , Qc , J0T2N0 Canada

 

Informatii utile :

 

Noutati ARC

Evenimente

Foto

Video

 

CONTACT

  www.arcanada.org

  info@arcanada.org

 

Parcul Val-David

2210 Montée Predeal-Trudeau
Val-David , Qc , J0T2N0 Canada