Adunarea Generala si alegeri ARC - 22 aprilie 2018

ASOCIATIA ROMANA DIN CANADA - ALEGERI GENERALE 2018

 

Duminica, 22 aprilie 2018 , la Centrul Comunitar Cultural din Cote-des-Neiges , 6767 Cote-des-Neiges, sala 602, între orele 13h00 – 17h00

va avea loc Adunarea Generala Ordinara Bienala a membrilor din Asociatia Romana din Canada , conform Statutului asociatiei : - chapitre 3 , article 9 , aliniat b).

 

Inscrierea membrilor si a procurilor deschide reuniunea Adunarii Generale. logoalegeri

 

Ordinea de zi cuprinde urmatoarele :

Raportul de activitate a mandatului anterior 2016 – 2018
Raportul financiar
Dizolvarea Comitetului de Conducere existent si alegerea unui nou comitet pe o perioada de 2 ani de zile
Noul comitet cuprinde : - 1 presedinte, 2 vice-presedinti, 1 secretar, 1 tresorier si 4 consilieri

 

*** Calitatea de membru este conditionata inclusiv de plata membriei/cotizatiei ARC (25 $/membru/an). Cotizatia poate fi platita si pe doi ani.

*** Precizam ca plata cotizatiei este o conditie STRICT necesara pentru validarea calitatii de membru si implicit pentru a obtine dreptul de vot la adunarea generala.

*** Ca atare, va rugam sa va prezentati la adunarea generala avand in posesia dvs un cec eliberat pe numele "Asociatia Romana din Canada", pentru suma aferenta cotizatiei (membriei) pe anul 2018, cec pe care il veti preda la intrarea in sala. Se accepta si plata in numerar.

*** Cei care au achitat deja membria (cotizatia) pe anul in curs (2018) pot ignora acest paragraf.

*** Persoanele care (indiferent de motiv) nu pot participa la adunarea generala pot sa-si delege dreptul de vot oricarui alt membru ARC, pe baza unei procuri simple (de mana), in care sa se specifice atat numele celui care emite procura cat si numele celui pentru care se emite aceasta. Procura devine valabila si da drept de vot celui desemnat cu conditia ca atat emitatorul procurii cat si persoana desemnata sa aiba membria platita in momentul adunarii generale.

*** Procurile trebuie prezentate la inceputul adunarii.

 

Va asteptam cu drag,

Comitetul ARC

 

Noutati ARC

Evenimente

Galerie Foto