Membri

MEMBRII ACTIVI sunt persoane rezidente in Canada, de origine romana (sau prin alianta), in varsta de cel putin 18 ani, care doresc sa participe activ la promovarea scopurilor si la organizarea activitatilor Asociatiei.

Toti cei care doresc sa devina membri ai Asociatiei Romane din Canada trebuie sa submita o cerere de inscriere/reinscriere ARC si sa achite cotizatia anuala de 25 $ canadieni. Cererea trebuie sa fie  validata de un membru al comitetului director al Asociatiei. 

Comitetul ARC isi rezerva dreptul de a refuza orice aplicatie care contravine regulamentului Asociatiei.  Suma cotizatiei va fi rambursata aplicantului. 

Termenul membriei este de la 1 ianuarie la 31 decembrie sau de la data achitarii cotizatiei pana la 31 decembrie.

Membrii activi ARC au obligatia de a respecta statutul si regulamentul in vigoare al Asociatiei si sunt rugati sa participe la toate Adunarile Statutare anuntate, in persoana sau prin procura scrisa, semnata si data unui alt membru activ.

Membrii activi au dreptul de a candida si de a ocupa functii in cadrul comitetului director. Ei au dreptul de a intra gratuit in Parcul Romanesc de la Val David, impreuna cu alti 4 membrii ai familiei sau prieteni, cu exceptia picnicurilor publice. 

Membrii care dispun de adresa e-mail vor fi adaugati la lista de e-mail a Asociatiei si vor primi in mod regulat informatii in legatura cu diverse activitati organizate de ARC sau de alte organisme comunitare. Aceste anunturi sunt trimise de la adresa info@arcanada.org Pentru a va asigura ca mesajele noastre email ajung la dvs, adaugati adresa de email a Asociatiei la lista dvs de contacte. 

Desi din ce in ce mai numeroasa, comunitatea noastra este foarte putin vizibila datorita numarului redus de persoane care adera la organizatiile comunitare, oricare ar fi ele. 

Va invitam sa va alaturati membrilor activi ARC in efortul de a sprijinii comunitatea romana din Montreal si din imprejurimi.

 

CUM PUTETI DEVENI MEMBRU?

Solicitati informatii si formularul de adeziune la adresa de email a asociatiei   info@arcanada.org

 

 

Noutati ARC

Evenimente

Foto

Video

 

CONTACT

  www.arcanada.org

  info@arcanada.org

 

Parcul Val-David

2210 Montée Predeal-Trudeau
Val-David , Qc , J0T2N0 Canada