Ziua Culturii Naționale - Sâmbătă 13 Ianuarie 2024

Asociația Culturală Română (A.C.R.), Asociatia Română din Canada (A.R.C.), Asociația Scriitorilor de Limbă Română din Québec (A.S.L.R.Q.), Comunitatea Română din Montérégie (C.R.M.) și Mike TV Production având ca parteneri media NasulTv Canada, Ziarul Accent Montréal și Ziarul ZigZag Roman-Canadian vă invită la un eveniment cultural-artistic dedicat Zilei Culturii Naționale, sambătă 13 ianuarie 2024, între orele 11.00-16.00, la Centrul Socio-Comunitar (6767 ch. de la Côte-des-Neiges, Montréal, etajul 6, camera 602), pentru a sărbători deopotrivă împlinirea a 174 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu.

Va fi un prilej de întâlnire intre membrii comunității româneşti, presărat cu momente emoționante de muzică şi poezie, sub amprenta operei şi personalității poetului național.


Vă așteptăm cu drag și încurajăm părinții să iși aducă copiii, iar cei din urmă care vor putea recita versuri din poezia marelui poet vor fi incluși în program.

Intrarea la eveniment este liberă iar presa neacreditată nu va putea lua interviuri sau filma fără acodul organizatorilor. 

 

ziua culturii romane 2024

 

Noutati ARC

Evenimente

Galerie Foto