Locuri de munca

Gasirea unui loc de munca este un proces dependent de multi factori. De multe ori necesita perioadejob indelungate de cautari dar si de informare legate de perspective, salar, posibilitati de promovare etc.

Cunoasterea sectoarelor de activitati, economia regiunilor din Quebec, intelegerea filozofiei muncii din Quebec ajuta la reusita demersului celui care este in cautarea unui loc de munca.

 

Urmatoarea etapa, gasirea efectiva a unui loc de munca presupune crearea unui CV, scrisoare de intentie, pregatirea pt interviu, cunoasterea particularitatilor locale legate de elementele enumerate anterior.

Accesul la serviciile de suport in cautarea locurilor de munca sunt un ajutor important in acest sens. 

 

Ghidul locurilor de munca creat de organizatia Immigrant Quebec poate fi un prim pas util, el acoperind prin tematica toate etapele necesare pt cautarea si obtinerea unui loc de munca in provincia Quebec. Poate fi accesat sau copiat la urmatoarele adrese: informatii complete ; copiaza ghidul

 

Resurse online unde pot fi cautate sau plasate oferte de locuri de munca in provincia Quebec sau alte provincii din Canada.

Multe dintre aceste resurse permit deschiderea unui cont gratuit in care pot fi personalizate datele de cautare a unui loc de munca.

Introducerea CV-ului personal in baze de date unde acesta poate fi consultat de angajatori este o alta optiune utila.

In lista de mai jos sunt prezente si agentii de recrutare si plasament. Acestea pot furniza si locuri de munca care nu sunt publicate in alte locuri de catre angajatori. Locuri de munca la timp plin sau timp partial, angajari permanente sau temporare sunt optiuni care pot fi de interes la cautare in lista de posturi oferite.

 

 

 

Noutati ARC

Evenimente

Foto

Video

 

CONTACT

  www.arcanada.org

  info@arcanada.org

 

Parcul Val-David

2210 Montée Predeal-Trudeau
Val-David , Qc , J0T2N0 Canada