Picnic cu formatia Hora si Rapsodia Romana - Sambata 19 iulie

Comitetul Asociatiei Romane din Canada (ARC) are placerea de a va invita la al doilea picnic al sezonului 2014. 19 iulie val david arcanada

Este vorba de un picnic organizat in colaborare cu ansamblul folcloric "Hora" din Montreal, infiintat si condus de Florin Salajan. Formatia artistica este recunoscuta deja nu doar in comunitatea noastra ci si la nivelul Montrealului, al Quebecului si Canadei, ba chiar si in SUA pentru calitatea actului cultural pe care-l promoveaza.

Picnicul va avea loc sambata, 19 iulie, la Campul Romanesc de la Val David (2210, Montée Predeal-Trudeau, Val David, Quebec, J0T2N0), cu incepere de la ora 10.00.

Evenimentul este destinat strangerii de fonduri pentru ansamblul folcloric "Hora", care va fi prezent pe scena de la Val David alaturi de o parte a orchestrei "Rapsodia Romana" condusa de Nicolae Margineanu. La buna dispozitie a intregii zile va contribui si DJ Cristi, care va asigura un fond muzical antrenant pe parcursul intregii zile.

Puteti petrece o zi "a la roumaine" impreuna cu familia, cu prietenii si cu alti co-nationali, in ambianta calduroasa de la "Campul romanesc".

Veti putea servi, ca de obicei, preparate culinare specific romanesti (mititei, gratare, etc) preparate la fata locului si oferite la preturi foarte "prietenoase", asezonate, asa cum se cuvine, cu bere rece. Nu vor lipsi o serie de surprize, atat din domeniul cultural cat si din cel gastronomic.

Plaja, volei, fotbal, jocuri pentru copii de toate varstele si (speram) soare!

Invitati-va prietenii si rudele, si nu uitati acasa voia buna!

 

Adresa: Campul Romanesc Val-David:

2210 Montée Predeal-Trudeau
Val-David , Qc , J0T2N0 Canada

 In caz de vreme nefavorabila, picnicurile se amina cu o saptamina.

Informatii utile :

 

Noutati ARC

Evenimente

Foto

Video

 

CONTACT

  www.arcanada.org

  info@arcanada.org

 

Parcul Val-David

2210 Montée Predeal-Trudeau
Val-David , Qc , J0T2N0 Canada